Rețete

Friptura de vită suculentă, fragedă în interior, însă plină de zeamă este visul fiecărui epicurian. Obiectivul nostru este de a vă ghida, începând de la achiziționarea vaselor și ustensilelor pentru gătit corespunzătoare, până la pregătirea unei mese moderne, pregătite perfect.


File de porc

File de porc

200 g de file de porc
1 știulete de porumb
10 g de conopidă
2 bucăți de șuncă uscată
1 ceapă verde
60 g de brânză cu mucegai
Ulei de măsline virgin
suroviny

Procedură

Se frig fileurile de porc cu o grăsime de 2 cm în ulei de măsline, timp de 2 minute pe fiecare parte. Se adaugă șunca în tigaie și carnea peste ea, se taie brânza cu mucegai în felii și se adaugă pe fileurile de porc, iar mai apoi se introduc într-un cuptor pre-încălzit (200 °C) timp de aproximativ 4 minute. Se toarnă apă într-o oală și se adaugă lămâia verde (se stoarce mai întâi), cimbrul și puțin ulei de măsline.  Se adaugă conopida, porumbul și ceapa verde în vasul cu aburi timp de aproximativ 8 minute, iar la final se sărează totul.