Rețete

Friptura de vită suculentă, fragedă în interior, însă plină de zeamă este visul fiecărui epicurian. Obiectivul nostru este de a vă ghida, începând de la achiziționarea vaselor și ustensilelor pentru gătit corespunzătoare, până la pregătirea unei mese moderne, pregătite perfect.


Cremă de cartofi cu porumb

Cremă de cartofi cu porumb

1 lingură de unt
50 ml de ulei de măsline
45 ml de smântână
Boabe de porumb
0.5 kg de cartofi
1 ceapă
Puțin bulion
Sare
suroviny

Procedură

Ceapa se taie mărunt și se adaugă în oală, peste untul și uleiul de măsline încins (proporție 1:1), lăsându-le doar să se soteze, iar apoi se adaugă cartofii tăiați cubulețe mici și bulionul. Se sărează, se lasă să fiarbă, se îngroașă cu ajutorul smântânii și se amestecă. În final se adaugă porumbul (se poate utiliza de asemenea orice tip de legume).

Sfat:

În loc de porumb se poate utiliza spanac sau broccoli.