Rețete

Friptura de vită suculentă, fragedă în interior, însă plină de zeamă este visul fiecărui epicurian. Obiectivul nostru este de a vă ghida, începând de la achiziționarea vaselor și ustensilelor pentru gătit corespunzătoare, până la pregătirea unei mese moderne, pregătite perfect.


Cremă de cartofi cu porumb

Cremă de cartofi cu porumb

1 lingură de unt
50 ml de ulei de măsline
45 ml de smântână
Boabe de porumb
0.5 kg de cartofi
1 ceapă
Puțin bulion
Sare

Modalitate de preparare >

Sparanghel

Sparanghel

5 lăstari de sparanghel
Unt
Roșii Cherry
Miez de pâine

Modalitate de preparare >

Piept de curcan

Piept de curcan

200 g de piept de curcan
100 g de broccoli
3 lăstari de sparanghel
Roșii Cherry
Unt
Ulei de măsline virgin
Sare

Modalitate de preparare >

Somon

Somon

360g de somon
1 lămâie verde
200g de frunze de spanac
Cartofi
Ulei de măsline virgin
Cimbru
Roșii Cherry

Modalitate de preparare >

Omletă

Omletă

2 ouă mari
2 linguri de smântână (100%)
Frunze de spanac (o mână)
Ceapă (o mână, tăiată mărunt)
Unt
Cartofi (pre-fierți în coajă)
Sare

Modalitate de preparare >

File de porc

File de porc

200 g de file de porc
1 știulete de porumb
10 g de conopidă
2 bucăți de șuncă uscată
1 ceapă verde
60 g de brânză cu mucegai
Ulei de măsline virgin

Modalitate de preparare >

Preparat vegetarian

Preparat vegetarian

1 știulete de porumb
2 buchețele de conopidă
2 buchețele de broccoli
2 lăstari de sparanghel
Roșii Cherry
(legume de sezon)

Modalitate de preparare >