Rețete

Friptura de vită suculentă, fragedă în interior, însă plină de zeamă este visul fiecărui epicurian. Obiectivul nostru este de a vă ghida, începând de la achiziționarea vaselor și ustensilelor pentru gătit corespunzătoare, până la pregătirea unei mese moderne, pregătite perfect.


Piept de curcan

Piept de curcan

200 g de piept de curcan
100 g de broccoli
3 lăstari de sparanghel
Roșii Cherry
Unt
Ulei de măsline virgin
Sare
suroviny

Procedură

Se toarnă apă într-o oală și se adaugă lămâia verde (se stoarce mai întâi), cimbrul și puțin ulei de măsline. Se taie pieptul de curcan în felii cu o grosime de aproximativ 2 cm și se adaugă în vasul cu aburi, împreună cu legumele, iar mai apoi se sărează. Se gătesc timp de aproximativ 6-8 minute. Untul se lasă la încins și se adaugă peste sparanghel pe o farfurie.

Sfat

În loc de apă cu lămâie verde și cimbru se poate utiliza bulion de pui.