Rețete

Friptura de vită suculentă, fragedă în interior, însă plină de zeamă este visul fiecărui epicurian. Obiectivul nostru este de a vă ghida, începând de la achiziționarea vaselor și ustensilelor pentru gătit corespunzătoare, până la pregătirea unei mese moderne, pregătite perfect.


Sparanghel

Sparanghel

5 lăstari de sparanghel
Unt
Roșii Cherry
Miez de pâine
suroviny

Procedură

Se toarnă apă într-o oală și se adaugă lămâia verde (se stoarce mai întâi), cimbrul și puțin ulei de măsline. Sparanghelul se lasă în vasul cu aburi pentru aproximativ 6 minute, într-o tigaie uscată se prăjește miezul de pâine până când se obține o culoare auriu-închis, iar untul se lasă la încins și se adaugă peste sparanghel pe o farfurie.

Sfat:

În loc de apă cu lămâie verde se poate utiliza lămâie.