Rețete

Friptura de vită suculentă, fragedă în interior, însă plină de zeamă este visul fiecărui epicurian. Obiectivul nostru este de a vă ghida, începând de la achiziționarea vaselor și ustensilelor pentru gătit corespunzătoare, până la pregătirea unei mese moderne, pregătite perfect.


Somon

Somon

360g de somon
1 lămâie verde
200g de frunze de spanac
Cartofi
Ulei de măsline virgin
Cimbru
Roșii Cherry
suroviny

Procedură

Se toarnă apă într-o oală și se adaugă lămâia verde (se stoarce mai întâi), cimbrul și puțin ulei de măsline. Somonul se pune în vasul de sticlă cu aburi, alături de frunzele de spanac și de cartofi (pre-fierți în coajă), se sărează, se amestecă spanacul și se presară ulei de măsline. În momentul în care apa începe să fiarbă, se pune vasul cu aburi pe oală și se acoperă cu capacul, ocazional se amestecă spanacul și se lasă la fiert timp de aproximativ 5-7 minute. Se adaugă ulei de măsline în tigaie și se prăjesc roșiile cherry, iar de îndată ce pocnesc, acestea sunt pregătite.